Missing Plug-in  For Improved PDF performance
X
 
Android app on Google PlayAndroid app on Google Play plani mesimor xls - P(1) - Search-Document.com Search-Document.com - Free Documents Search Engine
Looking for:   plani mesimor

PLANI MESIMOR -DIPLOMA MASTER PROFESIONAL NE ...
1. 2. 3, PLANI MESIMOR -DIPLOMA MASTER PROFESIONAL NE INXHINIERINE E BURIMEVE NATYRORE. 4. 5, STRUKTURA E VITEVE MESIMORE. 6 ...
File link: http://dibmin-fgjm.org/MasterProfGeom.xls
99%
View Online - PLANI MESIMOR -DIPLOMA MASTER PROFESIONAL NE ...
PLANI MESIMOR -DIPLOMA E NIVELIT TE DYTE NE INXHINIERINE E
1, PLANI MESIMOR -DIPLOMA E NIVELIT TE DYTE NE INXHINIERINE E BURIMEVE NATYRORE. 2. 3, STRUKTURA E VITEVE MESIMORE, Mesim. 4, SI, SII ...
File link: http://dibmin-fgjm.org/DND_gjeomatike.xls
97%
View Online - PLANI MESIMOR -DIPLOMA E NIVELIT TE DYTE NE INXHINIERINE E
Bachelor Gjeoinxhinieri
Plani mesimor 1 ... 2, 15.10.2009, STRUKTURA E VITEVE MESIMORE ... I GJEOLOGJISE DHE MINIERAVE, Nr, Struktura e vitit mesimor, Javet sipas viteve ...
File link: http://dibmin-fgjm.org/DNPGjeoInxh.xls
95%
View Online - Bachelor Gjeoinxhinieri
MP Gjeoinxhinieri
1, PLANI MESIMOR -DIPLOMA MASTER PROFESIONAL NE INXHINIERINE E BURIMEVE NATYRORE. 2, STRUKTURA E VITEVE MESIMORE. 3, FAKULTETI I ...
File link: http://dibmin-fgjm.org/MasterPrGjeoinxh.xls
95%
View Online - MP Gjeoinxhinieri
Raporte monitorimi 3-mujori - Shkolla e Magjistratures
8, Programi, Planifikim, Administrim, Menaxhim, Titulli, 011. 9. 10, Totali ..... 22, A, Mbarevajtja e procesit mesimor, nr. botime, 12.0, 0.0, X. 23, Totali, 672.0, 51.0 ...
File link: http://www.magjistratura...._Monitorimit_3_mujori.xls
95%
View Online - Raporte monitorimi 3-mujori - Shkolla e Magjistratures
viti I me semestra
2, PLANI MESIMOR PER ZBATIM. 3. 4, Viti akademik: 2010 - 2011. 5, Dega: Kimi . 6, Cikli i studimit: I dytë. 7, Programi I studimit: DND Kimi. 8, Viti: II. 9, Simestri: I ...
File link: http://elearning.fshn.edu...mestra%252010%2520-11.xls
95%
View Online - viti I me semestra
XLS
Qellimi primar i ketyre aktiviteteve eshte qe te plotesohet programi mesimor me permbajtje me atraktive per nxenes. Ndrekaq, nje qelllim "i fshehur" dhe po aq i ...
File link: http://www.pupovci.info/pzhsh/J6/Projekti%2520simulues-KLPPV.xls
94%
View Online - XLS
Tabela A - Zyra e Kryeministrit
1, Plani Vjetor i Punës së Qeverisë për vitin 2011 ...... Kosovës: hartimi i kurrikulave lëndore në fusha dhe në lëndë mësimore (hartimi i kurrikulave të lëndëve me ...
File link: http://www.kryeministri-ks.net/repository/docs/PVPQ_2011_Final.xls
94%
View Online - Tabela A - Zyra e Kryeministrit
XLS
1, Analiza SWOT, PLANI AKSIONAL. 2. 3, Situata ... Sigurimi i teksteve dhe mjeteve mësimore për nxënësit në nevojë ... Sjellja e mjeteve mësimore nga shtëpia ...
File link: http://www.pupovci.info/pzhsh/J3/SWOT%2520(perpunim).xls
94%
View Online - XLS
Plan programi mësimor Semestri dimëror 2005/2006 - Dukagjini
2, Plan programi mësimor, Semestri dimëror 2005/2006. 3. 4, Lënda: Profesori: Asistente: Literatura: Literatura bazë: 5, Kontabilitet, Dr. Rrustem Asllani, Xhemile ...
File link: http://www.dukagjini-uni....%2520Berisha/Syllabus.xls
94%
View Online - Plan programi mësimor Semestri dimëror 2005/2006 - Dukagjini