Android app on Google PlayAndroid app on Google Play Respektimi i të drejtave të personave në paraburgime dhe burgje - Search-Document.com Search-Document.com - Free Documents Search Engine
Respektimi i të drejtave të personave në paraburgime dhe burgje
ndërkombëtare për të drejtat e njeriut në përgjithësi dhe për të drejtat e ... “Për të drejtat dhe trajtimin e të dënuarve me burgim” ndaj personave të ...... parashikohet se është detyrë e administratës së institucionit në bashkëpunim me spitalin e .... thithjen e biznesit privat për të investuar në këtë fushë si edhe për ndryshimin e ...
File link: http://www.ahc.org.al/site/doc/burgjet.pdf
76%
Go To Link - Respektimi i të drejtave të personave në paraburgime dhe burgje