Missing Plug-in  For Improved PDF performance
X
 
Android app on Google PlayAndroid app on Google Play punim diplome menaxhimi bankave pdf - P(1) - Search-Document.com Search-Document.com - Free Documents Search Engine
Looking for:   punim diplome menaxhimi bankave

TEME DIPLOME
Një punim diplome ka një qëllim dhe një strukturë të caktuar, përmes të cilës studenti ..... sistemi i vlerësimit është një instrument menaxhimi shumë i rëndësishëm. ..... Asnjeri nga punonjesit nuk duhet te jap apo miratoj kredi per ndonje banke ...
File link: http://www.uamd.edu.al/ne...erformanc%25C3%25ABs-.pdf
99%
View Online - TEME DIPLOME
Planprogrami i Administrim Biznesi, BA.pdf - Pjeter BUDI
Menaxhimi i bizneseve të vogla. -Politika dhe sistemi fiskal ... Punim diplome Bachelor. 45 15 60. 12. 180. 5. ... 1 Menaxhmenti bankar. 45. 15. 60. 6. 180. 2.
File link: http://www.pjeterbudi.com...m%2520Biznesi,%2520BA.pdf
93%
View Online - Planprogrami i Administrim Biznesi, BA.pdf - Pjeter BUDI
PROGRAMI I STUDIMIT FINANCË-KONTABILITET (BACHELOR) Nr ...
6. 4. Hyrje në menaxhim. Moduli 1: Menaxhim biznesi. 60. 6 ... Investime dhe teknika bankare. Moduli 1.Investime. 60. 5 ... Punim diplome. 50. 7. VI. TOTALI. 682.
File link: http://www.unkorce.edu.al...inance_kontabilitet_0.pdf
93%
View Online - PROGRAMI I STUDIMIT FINANCË-KONTABILITET (BACHELOR) Nr ...
në një biznes familjar - IFC
Materiali i ofruar në këtë punim është i mbrojtur me të drejtën e autorit. E drejta e autorit si ...... Diplomë universitare (bachelor ose më tepër, prej universitetit me. 23 ..... bankare, llogaritje, e kështu me radhë. .... D. Menaxhimi i kompanisë. 1.
File link: http://www.ifc.org/wps/wc...k_ALB.pdf%3FMOD%3DAJPERES
93%
View Online - në një biznes familjar - IFC
ADMINISTRIM BIZNESI
Fatos Ukaj - Menaxhimi i ndërmarrjeve të privatizuara në Kosovë, kusht .... Abstrakt. Punim trajton njërën nga mundësitë e funksionimit të tregu ..... me vlerë më të vogël se sa bankat, me kamatë të njejtë mirëpo me afat më të shkurtër.
File link: http://www.fshab.org/-fsh...nistrim_Biznesi__Nr_2.pdf
93%
View Online - ADMINISTRIM BIZNESI
Konkursi - Universiteti i Prishtinës
3 ditë më parë ... Për nxënësit që kanë diplomë për kryerjen e shkollës së mesme e nuk kanë pasur provim .... Pagesa bëhet në njërën prej bankave afariste me fletëparaqitje për .... Portfolio me 5 punime të punuara sipas modelit (studimi i kokës dhe figura në përpjesëtime .... Programi Menaxhimi i biznesit në zooteknikë.
File link: http://bujanoci.info/wp-content/uploads/2013/07/Konkursi-i-UP.pdf
93%
View Online - Konkursi - Universiteti i Prishtinës
Instituti për Studime i Shkencave Organizative ... - Pjeter BUDI
Në këtë punim është paraqitur tema “Shërbimi Doganor dhe Marrwveshja e ..... urdhërpagesa për pagesen e caktuar doganore dhe bëhët për mes bankave ..... TIR sistemi ka një mbështetje të plotë tek menaxhimi i riskut, ku element bazë i.
File link: http://www.pjeterbudi.com/docs/Revista_studentore_2.pdf
93%
View Online - Instituti për Studime i Shkencave Organizative ... - Pjeter BUDI
FLETEVOLANT MASTER A4 sherbime bankare dhe financiare.
studimet e tyre në profilet Lidership dhe Menaxhim i. Burimeve Njerëzore ... Diplomë universitare Master ... Prova nale (punim individual, mikrotezë). Sigurimet ...
File link: http://www.umb.edu.al/upload/newsletter/fletevolant/master_g_ab.pdf
93%
View Online - FLETEVOLANT MASTER A4 sherbime bankare dhe financiare.
Ndermarresia
MENAXHIMI DHE LIDERSHIPI. 49. 7. KOMUNIKIMI NË .... nga bankat mirëpo zakonisht bankat janë ..... Një diplomë në administrim biznesi është vetëm fillimi ...
File link: http://www.mestdan.com/repository/docs/Ndermarresia.pdf
92%
View Online - Ndermarresia
MAster ProFesionAL & shKencor - TBU - Tirana Business University
menaxhim operacionesh, etj, dhe në të njëjtën kohë t'u mësojë aftësitë e lidershipit ... Diplomë “Bachelor” e shoqëruar me listën e notave ... Kontabilitet Bankar.
File link: http://www.tbu.al/Files/TBU_Broshura_Master.pdf
92%
View Online - MAster ProFesionAL & shKencor - TBU - Tirana Business University